Auto CB ŠKODA nový SUPERB

FN Plzeň bude nadělovat dětským pacientům. Staňte se Ježíškem i vy!

07.12.2022 12:21

Vánoce jsou za rohem a všechny děti se těší na to, co jim Ježíšek letos nadělí pod stromeček. Mnoho dětí ale stráví svátky v nemocnici. FN Plzeň i letos zpříjemní čas v nemocnici svým pacientům.

strom2

Projekt Vánoční strom splněných přání FN Plzeň funguje již několik let a za dobu své existence potěšil celou řadu pacientů. Každý rok široká veřejnost pomáhá Ježíškovi a naděluje v nemocnici dárky nejen dětem, ale i seniorům. „Pomozte nám i letos zpříjemnit nejkrásnější svátky v roce dětem, které zaskočila dlouhodobá nemoc. Nezapomínejme ani na seniory, kteří jsou hospitalizovaní v naší nemocnici,“ říká mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

"V našem fakultním Vánočním stromu splněných přání máme pacienty Dětského hematologicko-onkologického oddělení s jejich konkrétními přáními. V dalších ozdobách jsou oddělení, kde se léčí malé děti nebo senioři," popsala vánoční stromek mluvčí nemocnice.

Chcete se stát fakultním Ježíškem i vy? Postup je jednoduchý. Na Vánočním stromu splněných přání si vyberte ozdobu, po rozkliknuti v ní naleznete přání pacientů. Vyberte si, komu chcete udělat radost, vyplňte osobní údaje a do 7 dnů předejte dárek FN Plzeň. Detailní informace a stromeček přání naleznete zde.

„Předem moc děkujeme všem lidem s dobrým srdcem, kteří udělají krásnější Vánoce našim pacientům,“ řekla za FN Plzeň Gabriela Levorová.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte