QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Toxi tým zasahoval na Tachovsku. Odhalil dva dealery pervitinu

28.10.2022 17:23

V uplynulých dnech zasahoval toxi tým na Tachovsku. Dva muži jsou trestně stíháni na svobodě. Na svědomí mají distribuci pervitinu.

2

Tachovský toxi tým sdělil obvinění ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy dvěma mužům.V prvním případě zadrželi minulé úterý policisté 32letého muže, který v období nejméně od ledna letošního roku až do doby svého zadržení, prodával či jinak poskytoval pervitin minimálně 28 osobám. Při akci u něj kriminalisté nalezli a zajistili plastovou uzavíratelnou přepravku s obsahem bílé krystalické látky o celkové hmotnosti 1,3 gramu včetně obalu a suchý rostlinný materiál o váze 4,8 gramů včetně obalu,” uvedla mluvčí policie Iva Vršecká s tím, že při následné domovní prohlídce zajistili policisté digitální váhu a 92 gramů suchého rostlinného materiálu vykazujícího dle provedené orientační detekce přítomnost marihuany.

“Druhý 39 letý muž byl zadržen o den dříve, tedy 17. října letošního roku, při řízení osobního vozidla. I on obchodoval s pervitinem, který nejméně od ledna tohoto roku až do doby svého zadržení poskytl nebo prodal minimálně devíti osobám. Jednalo se nejméně o 50 gramů drogy. Tu u sebe měl i při zadržení, kdy u něj policisté nalezli plastový sáček s obsahem bílé krystalické látky o celkové hmotnosti 3,1 gramu včetně obalu. Ta při provedeném testu vykazovala přítomnost metamfetaminu,” informovala mluvčí policie.

foto ilustrační PČR

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT