QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Velikonoce do Techmanie! Čeká vás eggsperimentování

27.03.2024 20:49

Od čtvrtka 28. března začínají velikonoční prázdniny a rozjíždí se i velikonoční program v plzeňském science centru Techmania.

techmania

Velikonoční eggsperimentování probíhá od 28. do 31. března. Program je opět zajímavý. "Budeme sledovat, jak příroda mění svůj zimní kabát za jarní a zaměříme se na fascinující jevy, které s sebou tento okamžik přináší. Upleteme pomlázku nebo košíček, nabarvíme vajíčka, zjistíme, proč kopřivy pálí, vyřešíme vajíčkovou loupež a donutíme vajíčka skákat a nerozbít se. Přijďte se s námi naladit na Velikonoční pondělí," zve Techmania. Více informací k programu najdete ZDE.

Během velikonočního víkendu se můžete zapojit nejen do Velikonočního eggsperimentování, ale čeká vás také křest knihy Příručka pozemšťana. "Autor Jaromír Čtrnáctý napsal knihu ve spolupráci s Techmania Science Center a vy se tak můžete těšit na jedinečný křest, který proběhne v prostorech 3D Planetária. Součástí akce bude nejen autorské čtení, ale také vědecké buskingy a interaktivní audio poslech knihy," informuje science centrum. Více najdete na stránkách Techmanie.

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24