29.05.2024 13:10
Bolevecké pivobraní láká na regionální piva, dobré jídlo i muziku
Na Bolevecké návsi bude první červnovou sobotu veselo! Uskuteční se první ročník Boleveckého pivobraní. Na co se můžete těšit?
29.05.2024 13:10
Na Bolevecké návsi bude první červnovou sobotu veselo! Uskuteční se první ročník Boleveckého pivobraní. Na co se můžete těšit?
29.05.2024 10:40
28.05.2024 9:00 29.05.2024 8:50
Smažený sýr, tatarka a hranolky. Česká specialita, kterou jeden zatracuje a druhý miluje. Často se můžeme potkat se smaženým sýrem, který je doplněný o šunku nebo jiné komponenty. Recept na netradiční kombinaci pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.
Na přípravu budete potřebovat:
tvrdý sýr vhodný na smažení
paprikové lusky
vejce
hladká mouka
strouhanka
sůl
Postup přípravy receptu:
Papriky vložíme do trouby a pod grilem necháme opéct, až budou mít černé bubliny. Poté je vyndáme, zabalíme do mikrotenového sáčku a necháme zapařit. Pak nám půjdou dobře sloupnout. Oloupeme a opatrně vyjmeme semeník, osolíme. Do každé papriky vložíme silnější plátek sýra, obalíme raději dvakrát v trojobalu a smažíme.
Více receptů najdete na blogu V kuchyni vždy otevřeno.
Foto Andrea Motlíková