Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Nový rok přinese více volných dnů. Kolik nás čeká prodloužených víkendů?

31.12.2022 14:28

V roce 2023 je celkem 14 státních svátků, z toho připadají 4 svátky na sobotu nebo neděli. Ostatní určitě potěší, že celkem pět víkendů se díky státnímu svátku prodlouží.

28. října oslavy_QAP (74)

Státní svátky znamenají pro mnoho pracujících lidí den volna navíc. V roce 2023 si užijeme celkem 10 volných dnů navíc, které budou právě díky státnímu svátku.

NAVÍC! Pět víkendů si díky státnímu svátku, který vychází na pátek nebo pondělí, prodloužíme. V některých případech dokonce o dva dny. Jedná se o Velký pátek, Velikonoční pondělí, Svátek práce, Den vítězství, Den boje za demokracii a 1. svátek vánoční a 2. svátek vánoční.

Na středu vychází Den Cyrila a Metoděje, na čtvrtek Den upálení Jana Husa a Den české státnosti.

O víkendu i tak oslavíme Nový rok, na který připadají dva svátky. 1. ledna  si připomeneme Den obnovy samostatného českého státu a také 30 let od vzniku samostatné České republiky. Dalším státním svátkem připadajícím na víkend bude Den vzniku Československa a Štědrý den.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství