Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Plzeň hostila sraz vozů Alfa Romeo! Dorazily desítky posádek - FOTKY

04.09.2018 12:04

Kemp Ostende v Plzni se stal centrem celorepublikového srazu vozů Alfa Romeo. I když počasí nepřálo, nakonec dorazilo na pět desítek posádek. Nechyběl ani výjezd mimo Plzeň.

Sraz Alfa Romeo (9)

Na akci, která se pomalu ale jistě stává v Plzni tradicí, přijeli majitelé aut Alfa Romeo z celé republiky a dorazila dokonce i jedna posádka přímo z Itálie, rodiště legendární značky. Na srazu byly k vidění jak nové vozy Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo Giulia QV a Veloce, tak veteráni, Alfa Romeo Spider Veloce a Alfa Romeo GTV6.

V samotném kempu Ostende byly pro účastníky srazu připravené nejrůznější soutěže. Úderem sobotního poledne pak začal postupný přesun do Nepomuku. Nablýskaní italští fešáci pak byli k vidění přímo na náměstí Augustina Němejce. Program pokračoval po obědě, kdy nechyběla návštěva Městského muzea a galerie Nepomuk, Svatojánského muzea, Kostela sv. Jana Nepomuckého a v neposlední řadě muzea veteránů v Zelenohorské poště.

Z Nepomuku vyrazil konvoj spanilou jízdou až k zámku Zelená Hora, kde byla připravená komentovaná prohlídka. O závěr sobotního dne se postaral společenský večer opět v kempu v Plzni, na kterém byly vyhodnoceny soutěže a rozdány účastníkům ceny.

"Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem účastníkům, které neodradilo počasí a dorazili a také všem, kteří se podíleli na přípravách srazu a věnovali mu čas a úsilí. V neposlední řadě všem sponzorům, kteří poskytli věcné dary do soutěží a pomohli tím potěšit vítěze soutěží. Zároveň bych chtěl poděkovat i panu starostovi Nepomuku Jiřímu Švecovi a panu starostovi obce Klášter Zdeňku Bartošovi," uzavírá prezident klubu Alfa Romeo Club Plzeň Jaroslav Jan.

FOTO: Jaroslav Jan

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství