Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Policie hledá majitele psa, který způsobil dopravní nehodu na dálnici D5

19.11.2022 7:45

Policisté žádají veřejnost o spolupráci s pátráním po majiteli psa, který v říjnu vběhl na dálnici D5 a způsobil dopravní nehodu. Došlo ke střetu, usmrcení psa a hmotné škodě na vozidle ve výši 170 tisíc korun.

Návrh bez názvu-4

Policisté z Dálničního oddělení Ostrov u Stříbra pátrají po majiteli zvířete. „Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala dne 29. října letošního roku v 09:00 hodin na dálnici D5. Zde ve 145. km ve směru jízdy na obec Plzeň řídil řidič vozidlo Kia Ceed, když mu v uvedený čas na uvedeném místě z pravého okraje dálnice vběhl do jízdní dráhy pes. Došlo ke střetu, v jehož důsledku byl pes usmrcen a na vozidle vnikla škoda ve výši 170 tisíc korun. Šetřením bylo zjištěno, že se jednalo o Kavkazského pasteveckého psa,“ uvedla Iva Vršecká, mluvčí policie.

Příslušníci policie Dálničního oddělení Ostrov u Stříbra žádají majitele psa či jinou osobu, která by mohla určit, komu pes patřil, aby se přihlásil osobně na adrese Policie ČR, Dálniční oddělení Ostrov u Stříbra 10, 349 01 Kostelec – Ostrov u Stříbra nebo telefonicky na čísle 974 337 501. Informace mohou sdělit také tísňovou linku 158.

foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství