Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Razie na Borských polích! Policisté a revizoři se zaměřili na černé pasažéry - FOTKY

22.03.2023 16:33

Společná akce policistů a revizorů se uskutečnila v úterý 21. března v blízkosti průmyslové zóny na Borských polích v Plzni.

6
612345

"Policisté z odboru cizinecké policie a oddělení hlídkové služby společně se strážníky městské policie dohlíželi na bezproblémový průběh akce, která byla zaměřena na černé pasažéry v prostředcích plzeňské městské hromadné dopravy," uvedl policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Revizoři za hodinu zkontrolovali 30 vozů městské hromadné dopravy. "Jízdní doklad si prověřili u 1050 cestujících a drtivá většina cestovala bez problému. Třicet pasažérů však nemělo platný jízdní doklad a těmto tedy byla revizory udělena pokuta," upřesnil policejní mluvčí.

Policisté a strážníci dohlíželi na veřejný pořádek. "Dále prováděli lustraci osob, které u sebe neměly doklad totožnosti. Během součinnosti s revizory nedošlo k žádnému protiprávnímu jednání a ani nebyla zjištěna žádná osoba, která by procházela pátracími databázemi," doplnil policejní mluvčí.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT