Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Vánoční trhy na náměstí v Domažlicích jsou v plném proudu

19.12.2022 17:01

Vánoční dekorace, svařák, langoše a mnoho dalšího čeká na návštěvníky vánočních trhů v Domažlicích. Trhy s sebou přináší i zajímavý kulturní program.

Vánoční trhy_město Domažlice

V pátek 16. prosince byly zahájeny vánoční trhy na domažlickém náměstí. Návštěvníci si mohou vybrat z bohaté nabídky vánočních dekorací, regionálních potravin, výrobků klientů diecézní charity, ale pochutnají si i na nejrůznějších dobrotách.

V rámci trhů probíhá na náměstí v Domažlicích i zajímavý doprovodný program s názvem Hudba u stromečku. Trhy zahájily děti s představením Perníček zpěvníček, děti ze ZUŠ Staňkov, domažlická kapela Jakkdy a na závěr slavnostního zahájení trhů proběhla ohnivá show.

Na co se můžete těšit v následujících dnech?

Na pondělí 19. prosince je připraven program studentů Gymnázia J. Š. Baara s názvem Vánoce na míru. A tak, jako každý den, vystoupí v 17 hodin na náměstí ponocný. V úterý 20. prosince zahájí program v 15 hodin swingující dámské trio Přelet M. S. Ve středu 21. prosince vystoupí v 17:05 trubači OMS. Ve čtvrtek bude na náměstí Vypečená vánoční suita – vánoční zpěvohra. V pátek, tedy poslední den trhů, se návštěvníci mohou těšit na tradiční vánoční příběh připravovaný Římskokatolickou farností. Začátek v 17 hodin.

Trhy budou zdobit domažlické náměstí až do pátku 23. prosince.

Detailní program naleznete zde.

Foto město Domažlice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství