Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vlak srazil a usmrtil člověka! Provoz na železnici je přerušen

02.09.2022 17:39     02.09.2022 19:01

K tragické události došlo před 16. hodinou na Plzeňsku. Ve Starém Plzenci vlak srazil a usmrtil člověka, provoz na trati je přerušen. Vlaky nejezdí mezi Starým Plzencem a Nezvěsticemi!

vlak

Na trati 191 (Plzeň-Jižní Předměstí  - Strakonice) srazil vlak člověka. Na místo vyjely všechny složky IZS. Provoz na železniční trati u Nezvěstic je přerušen.

Ve vlaku cestovalo podle mluvčího hasičů odhadem 150 lidí. " Po zastavení soupravy došli na stanici vzdálenou asi 300 metrů. Provoz na trati byl zastaven. Osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem. Cestují ve vlaku jsou nezraněni. Zajistili jsme místo události a následně jej předali HZS SŽ," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

"Vlak je v úseku Nezvěstice - Starý Plzenec nahrazen náhradní autobusovou dopravou a v úseku Starý Plzenec - Plzeň hl.n. bude vlak nahrazen náhradní elektrickou jednotkou. Na dojezdu náhradní autobusové dopravy do Nezvěstic bude vlak R 655 asi 90 minut opožděn. Vlak R 655 pojede z Nezvěstic včas a nebude čekat na dojezd náhradní autobusové dopravy. Cestující použijí následný vlak R 657," informují o omezení dopravy České dráhy.

ilustrační foto

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT