Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vynikající studenti plzeňských vysokých škol obdrželi mimořádná stipendia

11.10.2022 18:20

Na čtyřicet vynikajících studentek a studentů Západočeské univerzity v Plzni a Lékařské fakulty v Plzni Univerzity Karlovy převzalo v úterý 11. října v Měšťanské besedě mimořádná stipendia rektora ZČU, hejtmana Plzeňského kraje a primátora města Plzně.

studenti ocenění mimořádným stipendiem rektora_ZCU

Stipendium rektora za mimořádné studijní výsledky a vynikající reprezentaci univerzity v odborných oblastech letos získalo deset studentů ZČU, další desítku talentovaných ocenil rektor mimořádným stipendiem za sportovní úspěchy. Deset studentů obdrželo stipendium hejtmana Plzeňského kraje a deset stipendium primátora města Plzně. Stipendia rektora, Plzeňského kraje i města Plzně mají hodnotu 20 tisíc korun, stipendium rektora za sportovní úspěchy je dotováno částkou 10 tisíc korun.

„Západočeská univerzita si váží mimořádných studentských osobností, které ji v oblastech odborných nebo ve sportovní činnosti reprezentují v Česku a v zahraničí nebo které své nadání a energii věnují celospolečensky prospěšným aktivitám, jež se pozitivně promítají do života na univerzitě nebo ve městě či kraji. Výjimečné studentky a studenty, kteří za těmito aktivitami stojí, proto univerzita každoročně oceňuje mimořádným stipendiem, aby jim vyjádřila své poděkování a podporu,“ konstatoval rektor Západočeské univerzity Miroslav Holeček.

Foto: ZČU

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT