Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Fotbalová Viktorka snížila platy hráčům, trenérům i vedení klubu

28.04.2020 12:13

Hráči Viktorie Plzeň, realizační týmy A mužstva i dalších výběrů a nejvyšší vedení klubu budou mít platy nižší až o třicet procent. Jak úsporné opatření komentují hráči?

20200420_094848-1DX_7250

Více než měsíční výpadek mistrovských zápasů, omezení tréninkového režimu a další opatření vyplývající z vládních nařízení během koronavirové pandemie. To vše vedlo ke snížení měsíčních mezd, na kterém se dohodlo vedení klubu s celým týmem.

"Propad příjmů je pro nás znatelný. Všichni v klubu si uvědomují vážnost situace, a proto jsme se na společném setkání domluvili na snížení měsíčních odměn. Po konstruktivní debatě došlo velmi rychle k dohodě a já bych chtěl všem za tento přístup poděkovat,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

"Snížení základních platů se pohybuje mezi dvaceti až třiceti procenty s přihlédnutím na výši jednotlivých smluv. Tímto společným krokem chceme napomoci tomu, abychom dokázali klub udržet na nastavené úrovni a měli i nadále ty nejvyšší ambice,“ dodal Adolf Šádek.

Stejná slova volil po schůzce i obránce Jakub Brabec. "Uvědomujeme si, že situace není lehká a v době, kdy se nehrají zápasy, můžeme klubu tímto způsobem pomoci,“ uvedl. "Schůzka s vedením byla velmi korektní a k dohodě došlo rychle,“ uzavřel útočník Jean-David Beauguel.

Úsporná opatření by měla začít platit už v dubnu. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT