Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Cyklista se vyhýbal dítěti, skončil v nemocnici! Policie hledá svědky

09.08.2016 13:16

Policie řeší kolizi, ke které došlo na cyklostezce a po které skončil v nemocnici jeden z cyklistů. Policie shání svědky, ale i ženu, která s malým dítětem po stezce jela.

DSC02716

Ke kolizi na cyklostezce na Rokycansku došlo ve čtvrtek 4. srpna ve večerních hodinách. Cyklistovi se mělo před kolo dostat malé dítě, při snaze prudce zabrzdit, přelétl muž přes řídítka. Nakonec skončil v péči lékařů.

"Dne 4. srpna letošního roku ve 20:00 hodin na cyklostezce od Klabavy na Rokycany jedoucímu cyklistovi vjelo do jízdní dráhy dítě. Dle vyjádření muže se jednalo o dítě ve věku 5 až 6 let v doprovodu ženy, zřejmě matky. V této době začal cyklista na jízdním kole prudce brzdit a následkem toho přepadl přes řídítka kola," popsala mluvčí policie Hana Kroftová.

Hned po pádu se muž sice cítil poměrně dobře, nicméně po nějaké době se mu přece jen udělalo zle a zavolal si záchranku, která ho následně převezla do nemocnice.

Policie celou záležitost řeší jako nehodu a hledá nejen všechny svědky, ale i ženu, která s malým dítětem na cyklostezce byla. "Policisté z dopravního inspektorátu v Rokycanech žádají případné svědky dopravní nehody a také ženu, která se v uvedené době na místě cyklostezky s dítětem nacházela, aby se obrátila osobně či telefonicky na čislo 974 335 259 na jejich součást a napomohla s řádným objasněním této věci," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT