Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Viktorka vyhrávala 2:0, zápas ale skončil vítězstvím Jablonce

12.12.2020 20:41

Už čtvrtý zápas v řadě, kdy plzeňští fotbalisté čekali na vítězství zápasu. Viktoriáni sice po prvním poločase vedli 2:0, druhou půlku zápasu ale ovládli Severočeši.

JABPLZ-2021-report-bogbog

Pavel Bucha už ve 12. minutě střílel první gól do branky Jablonce. Od začátku se hrál velmi ofenzivní fotbal. O vyrovnání se krátce po vstřeleném gólu pokoušel Ivan Schranz, jeho dělovku však vyrazil Aleš Hruška na roh.

Plzeňští měli několik příležitostí a mohli přidat další góly do branky protihráčů. "Nakonec si nejvýraznější hráč úvodní pětačtyřicetiminutovky stihl připsat v nastavení ještě asistenci. Na jeho rohový kop si skvěle naskočil Jean-David Beauguel a francouzský ostrostřelec stanovil poločasové skóre na 2:0 pro Plzeň," uvedlo vedení FC Viktoria Plzeň.

Severočechům se podařilo výsledné skóre nakonec obrátil a vyhrát 3:2 nad Plzní. Plzeňští tak nakonec zpátky domů odjíždějí s prázdnou.

Foto: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT