Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Viktorka zahájila zimní přípravu. Na prvním tréninku se hráči sejdou ve středu

06.01.2020 13:54

Příprava na jarní část sezony odstartovala silovými a rychlostními testy. Jaký kádr má trenér Adrián Guľa má k dispozici?

kaya_zima_2019

K týmu se připojují navrátilci z hostování Milan Havel, Pavel Bucha, Ubong Ekpai a Pavel Šulc, z béčka Šimon Gabriel a také nová posila Marko Alvir. Zdravotní problémy mají Jan Kopic a právě Ubong Ekpai, ti se tak zapojí do přípravy později.

První dva dny přípravy jsou tradičně věnovány funkčním a fyzickým testům. "Hráči projdou vyšetřením fyzioterapeutů a absolvují silový a rychlostní test. Jde nám o to, abychom měli analýzu pohybu a profil kondičních schopností jednotlivých hráčů, z čehož pak budeme vycházet během přípravy,“ vysvětlil kondiční specialista Martin Kojnok.

Ve středu pak celý tým vyběhne ke společnému tréninku v tréninkovém centru v Luční ulici. K dispozici mu bude vyhřívaný přírodní trávník.

Plzeňský tým čekají dvoufázové tréninky, doplněny budou o tři přípravné zápasy v tréninkovém areálu v Luční ulici, přičemž v jeden den je naplánován dvojzápas. V pondělí 27. ledna pak červenomodří odcestují do španělské Estepony k tradičnímu soustředění, kde odehrají čtyři utkání proti zahraničním soupeřům.

Kádr pro zimní přípravu

Brankáři: Aleš Hruška, Dominik Sváček.
Obránci: Jakub Brabec, Šimon Gabriel, Milan Havel, Lukáš Hejda, Adam Hloušek, Roman Hubník, David Limberský, Luděk Pernica, Radim Řezník.
Záložníci: Marko Alvir, Pavel Bucha, Aleš Čermák, Ubong Moses Ekpai, Christián Herc, Tomáš Hořava, Dominik Janošek, Lukáš Kalvach, Joel Ngandu Kayamba, Jan Kopic*, Jan Kovařík, Ondřej Mihálik, Roman Procházka, Pavel Šulc.
Útočníci: Jean-David Beauguel, Tomáš Chorý, Michael Krmenčík.

Příchody: Milan Havel (návrat z hostování Bohemians 1905), Marko Alvir (volný hráč), Pavel Bucha (návrat z host. Mladá Boleslav), Ubong Moses Ekpai (návrat z host. České Budějovice), Pavel Šulc (návrat z host. Opava), Šimon Gabriel (B tým).

Realizační tým: Adrián Guľa (hlavní trenér), Marián Zimen (asistent trenéra), Marek Bakoš (asistent trenéra), Matúš Kozáčik (trenér brankářů), Ladislav Kubalík (videoanalytik, hráčský skaut), Martin Kojnok (kondiční specialista).

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství