QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Samuel Hlavaj podepsal smlouvu v NHL, Škodovka s ním počítala

05.04.2024 19:37

HC Škoda Plzeň hledá brankáře, Samuel Hlavaj ochází. Slovenský reprezentační brankář dnes podepsal dvouletou smlouvu v NHL s klubem Minnesota Wild.

hlavaj hc skoda

Klub HC Škoda s Hlavajem počítal. "Jeho odchod je pro nás ztrátou. Přestože jsme se Samuelem počítali i pro nadcházející sezónu, příležitost zabojovat o NHL je pro něj neuvěřitelnou příležitostí," uvedl klub v oficiální zprávě.

Podle Straky byl odchod Hlavaje bleskovou záležítostí. “Odchod nás samozřejmě netěší, pro nás je to velmi čerstvá informace. Včera odpoledne nás informoval jeho agent, že o něj má klub NHL velký zájem a dnes je podepsáno. Bohužel pokud podepíše smlouvu v NHL, tak my jako klub nemáme žádnou šanci hráče udržet. Samozřejmě již pracujeme na získání nového brankáře, jednání již probíhají,” uvedl k odchodu Martin Straka.

Samuel Hlavaj se v současné sobě připravuje s národním týmem Slovenska. Za Plzeň odchytal 30 zápasů s úspěšností zákroků 90,08% a průměrem obdržených gólů 3,17.

foto: HC Škoda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy