Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Jihlavě skončila smolná série plzeňské juniorky

23.04.2013 18:54

Smolnou sérii ukončila viktoriánská juniorka až v úterý 23. dubna v Jihlavě, odkud si odváží vítězství a to i přesto, že hrála od 24. minuty zápasu o deseti.

QAP.cz - facebook

V dohrávaném utkání sedmadvacátého kola Juniorské ligy v úterý 23. dubna zajížděla viktoriánská juniorka do Jihlavy, kde ji čekala domácí Vysočina. Zápas dvou sousedů v tabulce nabídl sedm branek.

Slunné počasí přivítalo aktéry utkání, kteří po úvodním fotbalovém přivítání naznačovali, že by se diváci mohli dočkat zajímavého fotbalu, který nebude chudý na fotbalové momenty. Už první půle se více vydařila plzeňským hostům a to i přesto, že od 24. minuty hráli o deseti, do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1.

I druhý poločas nabídl přítomným fotbal bohatý na branky, padly celkem 4. Viktoria ve druhém poločase dvakrát odskočila na rozdíl dvou branek a Vysočině se podařilo vždy pouze snížit. Naposledy v 89. minutě, ovšem na vyrovnání už domácí čas neměli. Plzeň tak prolomila svou sérii sedmi zápasů bez výhry, naopak Jihlava na vítězství již sedm utkání čeká.

"Dnes můžeme být spokojeni jak s výsledkem, tak i předvedenou hrou. Kluci podali týmový a taktický výkon. I když jsme hráli převážnou část v oslabení, troufám si říci, že jsme byli lepší. Tým se semknul a odehrál to velice slušně," pochvaloval si výkon svěřenců asistent trenéra Martin Lepeška.

FC Vysočina Jihlava – FC Viktoria Plzeň 3:4 (1:2)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT