Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Indiány posílí nejlepší gólman první ligy. Přichází Dominik Pavlát

13.05.2020 13:22

HC Škoda Plzeň podepsal s nadějným brankářem jednoletý kontrakt. Klub si také pojistil služby dvou mladých obránců – Michala Houdka a Davida Jiříčka.

1

Dominik Pavlát přichází do Plzně z Chomutova. "Dominik je mladý gólman s velikou perspektivou, který přichází k nám v roli nejlepšího gólmana první ligy v minulé sezóně. Je to hodně podobné situaci, když přicházel Dominik Frodl. Určitě dostane šanci a věříme, že své kvality prokáže a v extralize ještě poroste,“ říká Tomáš Vlasák, sportovní manažer HC Škoda Plzeň.

Pavlát se k A týmu připojil společně se startem přípravy, ale zveřejnění podpisu smlouvy se uskutečnilo o týden a půl později. "V Chomutově je složitá situace, nicméně mně pochopitelně nepřísluší ji komentovat. Byli jsme domluveni, že počkáme, jak se vyvine. Ale po několika telefonech s majiteli Chomutova a Dominikovým agentem jsme dospěli ke shodě, a můžeme tedy oficiálně oznámit, že Dominik je u nás na ročním hostování s opcí,“ dodal Tomáš Vlasák.

S devatenáctiletým obráncem Michalem Houdkem klub uzavřel kontrakt na jeden rok. "Michal Houdek je rovněž mladým hráčem, naším odchovancem, který již loni určitou šanci dostal. Je to velký, silný hráč a my věříme, že se stále může posouvat dál,“ pokračuje Vlasák.

Teprve šestnáctiletý bek David Jiříček se indiánům upsal na tři roky. "David Jiříček je velkým talentem, jehož na pozici obránce máme po dlouhé době, z mého pohledu. Je hodně mladý, proto svůj čas na rozkoukání dostane. Myslím si ale, že loni, když naskočil proti Spartě, se toho zhostil velmi dobře. Věřím, že svou šanci chytne a popere se o stabilní místo v sestavě.“

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT