Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Mladý pár z Domažlicka pěstoval konopí u postýlky dvouletého dítěte!

14.12.2013 15:35

V Klenčí pod Čerchovem kriminalisté obvinili muže a ženu, kteří pěstovali konopí v dětském pokoji jen kousek od postýlky malého dítěte.

Další případ, při kterém zůstává rozum stát, vyšetřují policisté na Domažlicku. Jedná se o nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku a co vysvětlovat bude mít mladý pár, který v Klenčí pod Čerchovem pěstoval konopí. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, kdyby rostliny nepěstovali v dětském pokojíku jen kousek od postýlky dvouletého dítěte. 

Další výrazný úspěch zaznamenali domažličtí kriminalisté na úseku potírání drogové kriminality. Tentokrát odhalili pěstírnu konopí v jednom z bytů v Klenčí pod Čerchovem a trestní stíhání nemine 30letého muže a jeho 24letou partnerku.

,,Postýlka dvouletého dítěte stála v bezprostřední blízkosti stanu se vzduchotechnikou, vyhříváním a osvětlením, ve kterém rostlo nejméně osmnáct rostlin konopí. Mladí lidé pěstovali konopí neoprávněně pro svoji potřebu bez povolení ministerstva zdravotnictví. Během velmi krátké doby tak byly obviněny další osoby ze spáchání přečinu nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou a psychotropní látku spáchaného ve spolupachatelství. Obviněným hrozí trest odnětí svobody až na šest měsíců nebo peněžitý trest," popisuje případ policejní mluvčí Dagmar Brožová.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství