QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jindra Staněk si dává pauzu. Děkuju za podporu, vzkazuje fanouškům

09.10.2023 12:00

Gólman Viktorky Jindřich Staněk v neděli bohužel nedochytal duel s Jabloncem, po střetu se soupeřem byl převezen do nemocnice.

Jindřich Staněk_ilustrační FCVP

V neděli 8. října hostila Viktorie fotbalový tým z Jablonce. V 73. minutě přišel nepěkný moment, kdy se Jindřich Staněk srazil se soupeřem Václavem Drchalem a musel hřiště opustit na nosítkách. Staněk upadl na chvilku do bezvědomí, po ošetření byl převezen do nemocnice.

„V první řadě bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří mi drží palce a napsali mi stovky zpráv. Už ve chvíli, kdy mě odnášeli ze hřiště a byl jsem dost otřesený, tak jsem vnímal, jak vyvolávali moje jméno a podpořili mě. Stejně tak chci poděkovat klubovým lékařům, všem zdravotníkům i personálu Fakultní nemocnice v Plzni, kteří se o mě starají,“ uvedl Jindřich Staněk.

Plzeňský gólman si dá krátkou pauzu.

„Jsem v pořádku, ale od tréninku si po domluvě s lékaři nechám krátkou pauzu, abych se dal stoprocentně do kupy a mohl do toho zase dávat maximum. Jak mě znáte, já to jinak ani neumím. Mrzí mě, že nebudu moci s nároďákem absolvovat nadcházející sraz, ale budu klukům držet palce a vy je určitě přijďte podpořit v neděli do Doosan Areny. Stejně tak určitě vyrazte za Viktorkou do Mariánských Lázní! Pokud mi to zdravotní stav dovolí, určitě se taky přijedu podívat,“ vzkazuje Jindra Staněk fanouškům. „Ještě jednou děkuju všem za podporu!" dodal.

Foto ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT