Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Auto zranilo na přechodu dítě! Policie hledá svědky

28.05.2020 13:40

Zatím neznámý řidič nedal v Sušici přednost devítileté dívce na přechodu u základní školy a zranil ji. Nezastavil a z místa nehody ujel.

policie

K nehodě došlo ve středu 27. května ve 12:20 hodin u křižovatky Lerchovy a Klostermannovy ulice. Dívka přecházela od Základní školy Lerchova směrem k centru.  

"Když byla téměř za polovinou přechodu, neznámý řidič nezjištěného vozidla pravděpodobně zlatostříbrné metalízy jedoucí od ulice Volšovská nedal chodkyni na přechodu přednost a zachytil dívku levým zpětným zrcátkem vozidla o její pravé ucho a zranil ji. Neznámý řidič nezastavil a z místa nehody ujel. Dívka byla následně ošetřena v Sušické nemocnici s lehkým zraněním pravého boltce ucha,“ sděluje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policie žádá řidiče, aby se přihlásil. Pomoci by mohli i kolemjdoucí. "Neznámý řidič, který dívce způsobil zranění nebo svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, mohou zatelefonovat na číslo 974 334 251, případně na bezplatnou tísňovou linku 158,“ dodává mluvčí.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT