Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Cizinec se ukrýval v nákladovém prostoru vozidla

17.09.2021 13:00

Ve čtvrtek 16. září dopoledne při vykládce řidič spatřil muže, který byl mezi vaky s rýží. Policisté zatím nezjistili jeho totožnost, protože byl bez dokladů.

FOTO QAP_mrize

Ve čtvrtek přijel s nákladním vozidlem značky DAF s připojeným návěsem osmatřicetiletý cizinec do Sušice. Před desátou hodinou dopoledne v areálu firmy otevřel nákladový prostor vozidla a zjistil, že uvnitř se mezi vaky s krmnou rýží nachází muž a případ oznámil na policii. Policisté vyjeli na místo a cizinec neprokázal svoji totožnost, kdy nepředložil žádný doklad a pouze ústně uvedl jméno a příjmení.

"Cizinec se do nákladového prostoru vozidla dostal z přesně nezjištěného místa na území Řecka, Makedonie, Srbska, Maďarska nebo Rakouska, po jejichž teritoriu řidič s vozidlem projížděl až do České republiky. Případ převzali policisté z oddělení obecné kriminality, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice. Cizince převzali policisté z oddělení cizinecké policie, kteří muže umístili do policejní cely. V případě bude vedeno správní řízení o vyhoštění z území Evropské unie a policisté v současné době realizují další úkony," sdělila mluvčí policie Dana Landmanová.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT