Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Deštivé pondělí ve znamení nehod! Výjezdů záchranky přibývá

03.08.2020 11:00     03.08.2020 14:27

Záchranáři pomohli chodci, kterého na Karlovarské třídě v Plzni srazilo osobní auto. V Dobřanech se převrátilo auto na bok a bouralo se i na dálnici. U Rakové skončilo auto na střeše. 

3
312

Během rána v pondělí 3. srpna vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému na Karlovarskou třídu v Plzni, kde osobní auto srazilo chodce.

"Zdravotnická záchranná služba transportuje muže ve věku 25 let s lehčím zraněním do fakultní nemocnice v Plzni na Borech,“ sdělil operátor krajské záchranky.

Situace se nezlepšila ani odpoledne. Všechny záchranářské složky vyjely k obci Raková na Rokycansku, kde se převrátilo osobní auto. "Čtyřicetiletou ženu zdravotnická záchranná služby transportovala se středně těžkým poraněním a při plném vědomí na urgentní příjem fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně," informoval Vítězslav Sladký z krajské záchranky.

Během dopoledne se záchranáři nezastavili. Zhruba ve čtvrt na jedenáct došlo k nehodě v ulici 1. máje u železničního viaduktu v Dobřanech. Na bok se zde převrátilo osobní auto. "Ženu ve věku 37 let transportujeme s lehčím zraněním do Stodské  nemocnice,“ dodal Vítězslav Sladký ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje.

"Řidič ve věku 43 let vozidla značky Ford Focus nepřizpůsobil rychlost vozidla dopravně technickému stavu a povrchu vozovky a povětrnostním podmínkám. V mírné pravotočivé zatáčce vyjel s vozidlem mimo komunikaci. Spolujezdkyně utrpěla zranění a byla předána do péče záchranářů," dodala policejní mluvčí Veronika Hokrová s tím, že alkohol byl u řidiče vyloučen. Vozovka je v místě nehody průjezdná, projíždějte tudy ale s velkou opatrností. 

K další nehodě se zraněním došlo krátce před tři čtvrtě na 11 poblíž Boru u Tachova, kde se také převrátilo osobní auto. Řidiči zde musí do cca 12:45 počítat s dopravním omezením. "Osobní auto skončilo u obce Skřivín mimo vozovku.  Na místě jsou dvě  zraněné osoby při vědomí,“ upřesnil Vítězslav Sladký.

Bouralo se i na dálnici D5, během pondělního rána musela být  na 66. kilometru u Ejpovic kvůli dopravní nehodě zúžená vozovka na jeden jízdní pruh.

Dopoledne dále skončilo u Oseka na Rokycansku osobní auto v příkopu, dvě osobní auta se střetla ve Skvrňanské ulici v Plzni a další osobní auto havarovalo v Plzeňské ulici v Nepomuku. Další vozidlo skončilo v příkopu u severoplzeňské Blatnice. 

Před polednem přibyl do pondělní bilance nehod střet dvou osobních aut na silnici spojující plzeňské Litice a Radobyčice. Ve stejné době se srazily dva osobní vozy také v Přemyslově ulici v Plzni. 

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT