Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Evakuace soudu v Plzni! Anonym nahlásil bombu

06.05.2021 12:00

Policejní manévry se ve čtvrtek 6. května dopoledne rozběhly na krajském soudu v Plzni. Neznámý anonym nahlásil bombu. Policie musela evakuovat dvě stovky lidí.

2
231

Bombový anonym ve čtvrtek dopoledne spustil manévry v centru Plzně. Nástražný výbušný systém nahlásil přes linku 158 na soudu ve Veleslavínově ulici. Policie budovu i okolí uzavřela a evakuovala dvě stovky lidí.

Policejní manévry se ve Veleslavínově ulici rozeběhly ve čtvrtek dopoledne. "Přijali jsme oznámení o uložení nástražného výbušného systému v budově krajského soudu ve Veleslavínově ulici v Plzni. Na místě byla provedena evakuace okolo 200 osob a došlo k uzavírce přilehlých komunikací. Na místo byl povolán psovod se služebním psem na vyhledávání vybusnyvh systémů," informuje mluvčí policie Michaela Raindlová.

V 11:30 hod. bylo opatření odvolané s negativním výsledkem. "Půl hodiny před polednem byl provoz soudu obnoven. V objektu nástražný býušný systém nebyl nalezen," doplnila mluvčí policie.

Policisté se případem nadále zabývají.

 

Foto: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT