Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Hledaný muž posedával na lavičce v centru Plzně! Pozornosti strážníků neunikl - FOTO

23.08.2019 11:54

V rukou plzeňských strážníků skončil další muž, který byl na policejním seznamu hledaných. S důkladným skrýváním si hlavu nedělal, posedával přímo v centru Plzně na lavičce...

312781_1

Tentokrát se strážníkům "úlovek" v podobě odhalení hledaného muže povedl při obchůzce sadového okruhu pod náměstím Republiky v Plzni.

"Dobrou paměť prokázali strážníci ze stanice Územně strážní služby. Všimli si na lavičce v Křižíkových sadech v Plzni muže, u něhož si pamatovali, že je zájmovou osobou pro jejich kolegy od Policie ČR," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Podezření se jako tradičně potvrdilo. "Ztotožnili ho a následně provedli lustraci v policejních evidencích, která to jen potvrdila. V doprovodu strážníků tak 38letý muž z jižního Plzeňska zamířil na nejbližší policejní služebnu, kde ho předali státním policistům k dalším úkonům," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT