Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Kontrola spícího muže na Americké skončila napadením strážníků

26.09.2016 14:01

Kontrola spícího muže na zemi, kterých dělají strážníci v Plzni běžně několik za den, skončila tentokrát dramaticky. Agresivní muž dokonce zranil strážníci!

sumavska

Hlídka strážníků vyjížděla k ležícímu muži u domu na Americké na základě volání od svědka. Během chvíle se ale kontrola zvrhla v napadení strážníků a na místo musela dokonce dorazit posila.

Jakmile hlídka dorazila na místo, uviděla muže ležícího ve štěrku, navíc z úst mu vytékaly sliny. Jakmile se ho hlídka začala ptát, jestli potřebuje lékařskou pomoc a zda je v pořádku, chtěl, aby strážníci odešli. Až po několikáté výzvě byl navíc schopný se postavit. Svoji totožnost už ale prokázat nechtěl a snažil se z místa odejít. Rozhodně to ale nebylo v klidu.

"Na hlavy zasahujících strážníků se tou dobou sypala od něj už dost nelibá slova. V jednu chvíli se muž otočil směrem ke strážníkům, zaujal bojový postoj a následně je napadl. Strážníci se bránili, přičemž městská policistka použila vůči útočníkovi slzotvorný prostředek do obličeje. Jeho agresivita na to stoupla, začal kolem sebe máchat rukama a přitom jí způsobil zranění na obou rukou," popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Hned na to se dal muž na útěk. Hlídka ho dál pronásledovala a překonat musela i kontejner, který před ni prchající agresor převrhl. Honička skončila na nedalekém parkovišti, kam dorazila i posila. Muž skončil s pouty na rukou a celou záležitost si dál přebrala státní policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT