Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Lupič si přišel do trafiky vybrat zboží. Akorát po zavírací době

18.09.2020 12:44

Policie pátrá po zločinci, který se vloupal do trafiky v Plaské ulici a odcizil věci v hodnotě 30 tisíc korun. Vybral si peníze, cigarety různých značek, SIM karty nebo dobíjecí karty mobilních operátorů.

3

Policisté obvodního oddělení Plzeň 1 prověřují nahlášený případ krádeže, ke kterému došlo v době od 15. do 16 září 2020.

"V přesně nezjištěném času zatím neznámý pachatel násilím překonal zabezpečení trafiky na Plaské ulici v Plzni, do které vnikl. Celou ji prohledal a s sebou si z ní odnesl finanční hotovost 5 000 korun, 36 ks kartónů cigaret různých značek, 3 kusy dobíjecích karet mobilního operátora a minimálně 13 kusů SIM karet od různých společností," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Svým protiprávním jednáním zloděj způsobil poškozenému hmotnou škodu nejen krádeží zboží, ale i na majetku, a to za předběžně vyčíslených 30 tisíc korun.

ViewImage.aspx"Přivolaní policisté místo činu ohledali, zajistili maximálně možný počet stop a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Případem se dále zabývají a po pachateli pátrají," dodává Veronika Hokrová.

Foto: ilustrační, PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství