Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Muž hledal u pomníku Díky, Ameriko! zmije a piraňu. Skončil na psychiatrii

29.07.2020 12:15

K neobvyklému zásahu vyjeli strážníci na křižovatku U Práce v centru Plzně. Kolemjdoucí vyděsil muž, který mimo jiné vykřikoval, že všechny lidi vypustí raketou do vesmíru.

1
12

Hlídka městské policie zasahovala u pomníku Díky, Ameriko! v úterý 28. července zhruba hodinu po poledni. Kolemjdoucí tady znepokojil muž, který na ně nesmyslně pokřikoval a koupal si ve fontáně nohy v botách.  

"Muž měl utkvělou představu, že ve fontáně má zmije a piraňu, které mu před chvíli utekly a teď je musí najít a neustále to opakoval, stejně tak, že všechny lidi vypustí raketou do vesmíru. Strážník následně ve fontáně našel mužovu zahozenou zlomenou hůlku. Vzhledem k jasným projevům psychické poruchy zavolali strážníci na místo zdravotnickou záchrannou službu,“ sdělila mluvčí plzeňské městské policie Jana Pužmanová.

Záchranáři pak pacienta v doprovodu strážníka v sanitce převezli do nemocnice na Lochotíně a předali ho do péče odborníků.

FOTO: MP Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT