Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Muž se zřítil ze skály, na místě zemřel! Našli ho po několika hodinách

09.09.2018 10:33

Tragický závěr měla rozsáhlá pátrací akce u obce Podmokly. Mladý muž se podle všeho zřítil ze srázu, když si krátil cestu přes les. Na místě zemřel.

5

Pátrací akce po mladém muži na Rokycansku měla bohužel tragický konec. Muž byl nalezen mrtvý pod skalním srázem. Nařízení je pitva.  

"Pohřešovaný muž se v nočních hodinách ztratil v lesním porostu, když s kamarádem šli lesem nedaleko obce Podmokly. V uvedeném místě jsou skalní útesy a procházeli zkratkou. Při chůzi ve tmě došlo k pádu jeho kamaráda ze srázu. Druhý muž křičel o pomoc a volání uslyšela žena, která zatelefonovala  na tísňovou linku," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Okamžitě se rozjela rozsáhlá pátrací akce. Na místo byli přivoláni hasiči a policisté, kteří pátrali v členitém terénu. Bohužel pátrání mělo tragický konec. "Do akce byl nasazen i policejní vrtulník s termovizí. Ráno byl pohřešovaný muž nalezen u srázu bez známek života. Na místo vyjeli policisté z oddělení obecké kriminality a byl přivolán i koroner. K objasnění příčiny úmrtí muže byla u zemřelého nařízena soudní pitva," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství