Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nadace ČEZ přijímá žádosti o granty a očekává rekordní zájem

24.12.2012 9:30

Zájemci o podporu Nadace ČEZ můžou žádat o příspěvky z grantových řízení Podpora regionů 2013 a Oranžové hřiště. Stačí pouze vyplnit webový formulář.

hriste

Zájemci o podporu Nadace ČEZ můžou žádat o příspěvky z grantových řízení Podpora regionů 2013 a Oranžové hřiště. Podávání žádostí je navíc teď jednodušší a rychlejší, stačí vyplnit webový formulář. Maximální výše příspěvků není ani v jednom z grantů omezena a o příspěvky lze nově žádat průběžně po celý rok. 

Oproti minulým letům nastaly dvě podstatné změny. Nadace nově přijímá žádosti po celý rok a formuláře se nyní vyplňují přímo na webu www.nadacecez.cz. „Celý proces podávání žádostí jsme maximálně zjednodušili a zrychlili, i proto očekáváme rekordní zájem uchazečů hlavně o naše specializované grantové programy,“ říká Bohdana Horáčková, ředitelka Nadace ČEZ.

Oranžových hřišť podpořila Nadace ČEZ 200, kde vyroste další? Podpora dětských, sportovních, ale i dopravních hřišť je vlajkovou lodí Nadace od jejího založení. Podpora je finančně náročná, proto klade Nadace při schvalování důraz na bezpečnost. Provozovatelé navíc musí hřiště udržovat v bezvadném stavu minimálně deset let. Podmínkou je i veřejná přístupnost hřiště s výjimkou hřišť u mateřských škol. V západních Čechách si na Oranžových hřištích hrají děti např. v Plzni, Blovicích, Horní Bříze, Plasích, Nezdicích na Šumavě či Radnicích.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT