Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na silnici ležel mrtvý cyklista. Tachovští kriminalisté hledají svědky případu

20.11.2021 17:27

V sobotu 20. listopadu byl krátce po druhé hodině v noci na silnici mezi Lhotou u Stříbra a Sytnem nalezen mrtvý cyklista. Zachránit se ho nepodařilo. Kriminalisté hledají případné svědky.

koroner

V sobotu 20. listopadu byl krátce po druhé hodině ráno mezi obcemi Lhota u Stříbra a Sytno nalezený cyklista bez známek života. Na místo přijela záchranná služba, která prováděla resuscitaci, ta byla však přes veškerou snahu zdravotníků neúspěšná. Následně policisté cyklistu ztotožnili a zjistili, že se jedná o 56letého muže ze Stříbrska.

„Nyní kriminalisté pracují s několika vyšetřovacími verzemi, v tuto chvíli není možné vyloučit i případný střet cyklisty s jiným vozidlem. Kriminalisté proto žádají případné svědky, kteří po uvedené komunikaci v inkriminovanou dobu projížděli a zaregistrovali cyklistu oblečeného v tmavě modrošedé flaušové mikině, tmavě modrých montérkových kalhotách se šedými lemy, bez cyklistické helmy, jedoucího na horském kole ve směru od Lhoty u Stříbra na Sytno, či by mohli poskytnout jiné informace, které by napomohly řádnému objasnění tohoto případu, aby zavolali na linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT