Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Smrtelná nehoda na přejezdu v Hradci u Stoda

29.11.2010 8:41     29.11.2010 14:40

Sníh komplikuje v pondělí 29. listopadu provoz na silnicích hodně, ale aby toho nebylo málo, v Hradci u Stoda na jižním Plzeňsku došlo k tragické nehodě na přejezdu. Zemřel tam člověk.

Dopravni nehoda Hradec u Stoda

V pondělí 29. listopadu se díky sněhové nadílce roztrhl pytel s nehodami. A to nejen na silnicích, k jedné tragedii došlo také na železničním přejezdu v Hradci u Stoda na jižním Plzeňsku. O život tam přišel řidič osobáku.

"Dnes v 8:40 hodin se na železničním přejezdu v obci Hradec u Stoda stala tento rok již třetí smrtelná dopravní nehoda na jižním Plzeňsku," uvedl mluvčí policie jižního Plzeňska Libor Pilař. "Řidič vozidla Peugeot 207 vjel na železniční přejezd, kde se střetnul s právě projíždějícím vlakem, které po kolejích tlačil ještě dalších 500 m," vysvětlil Pilař. Řidič osobáku byl na místě mrtvý. Další člen posádky Peugeotu, dvanáctiletá dívka, byla převezena sanitkou do nemocnice v Plzni. "V této chvíli policisté provoz v na železničním přejezdu regulují," dodal mluvčí. Na místě případ řeší hlídka nehodovky. "Okolnosti nehody se vyšetřují," uvedl Pilař. Provoz na trati byl obnoven ve 11:41 hodin.

FOTO: Drážní inspekce (www.dicr.cz)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství