Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Nehody zaměstnaly záchranku! Na Domažlicku se zranili tři lidé

23.03.2019 13:04     23.03.2019 17:15

Ani sobota se na silnicích v Plzeňském kraji neobešla bez nehod. Vyjíždět musely také složky integrovaného záchranného systému. Přinášíme podrobnosti!

1

Sobotní nehody zaměstnaly složky IZS. Vyjíždět musely na Domažlicko i na dálnici D5 na Tachovsko. V péči záchranky skončilo několik zraněných.

U Mířkova na Domažlicku se auto převrátilo přes střechu. Nehoda se stala na silnici směrem na Horšovský Týn. "Od dopravní nehody odvážíme tři muže, řidiče ve věku zhruba 40 let a dva zhruba 18leté muže s lehkými zraněními do Domažlické nemocnice. Nikdo z nich není přímo ohrožen na životě," komentovala zásah Andrea Divišová z krajské záchranky.

K další nehodě došlo na dálnici D5. U sjezdu na Svatou Kateřinu se střetlo osobní auto s motorkou. I v tomto případě došlo ke zranění. "Z místa nehody odvážíme posádkou RZP motorkáře ve věku zhruba 35 let s lehkým zraněním do FN Plzeň," doplnila Andrea Divišová.

Odpoledne musely záchranné složky zasahovat na jižním Plzeňsku. V obci Oplot vylétl motorkář ze silnice. "Muže, ročník 1975, převážíme pozemní cestou při vědomí do FN Plzeň. Pacient není přímo ohrožen na životě," řekla Andrea Divišová.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT