Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Opilé ženě hrozil kolaps, strážníci ji ochlazovali vodou - FOTKY

20.07.2018 9:49

Totálně opilou ženu našel svědek u soudu v Nádražní ulici v Plzni. Na přímém slunci jí hrozil kolaps, se strážníky už nebyla ani schopná komunikovat...

240720_1
240720_1240720_4

Oznámení o osobě se zdravotními potížemi u soudu přijala městská policie přes tísňovou linku. Na místo okamžitě vyrazila hlídka a nakonec i záchranka.

"Hlídka našla na chodníku ležet ženu, z níž byl cítit alkohol, a nebyla schopna komunikovat. Strážníci ji potom, co se přesvědčili, že má zachovány životní funkce, přesunuli kvůli horku do stínu. Žena jim gestikulací naznačila, že ji trápí bolesti na hrudi a potřebuje tekutiny," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Než dorazili zdravotníci, strážníci se o ženu bedlivě starali. "Do příjezdu záchranářů, kteří si dotyčnou převzali do své péče, jí strážníci poskytli nezbytnou první pomoc, podávali jí vodu a tou jí také chladili i hlavu," dodává mluvčí městské policie.

FOTO: Městská policie Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT