Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Pátrací manévry v Klatovech! Školačka utekla, nechala dopis na rozloučenou

28.02.2017 8:33

Obrovské pátrací manévry se v pondělí večer rozjely v Klatovech. Na policii se obrátila matka 14leté dívky s tím, že dcera utekla z domova a nechala dopis na rozloučenou.

Protest proti imigrantům_QAP_foto (7)

Desítky policistů v pohotovosti, policejní vrtulník v akci a dokonce i kriminálka. Tak to vypadalo v pondělí večer v Klatovech. Policie rozjela obří pátrací akci kvůli 14leté školačce.

Zmizení dívky ohlásila kolem půl osmé večer policii její matka. "Policisté přijali na tísňové lince 158 oznámení ženy z Klatov, že její čtrnáctiletá dcera utekla z domova a zanechala vzkaz na rozloučenou. Policisté územního odboru Klatovy vyhlásili celostátní pátrání a prováděli opatření k jejímu nalezení," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Do terénu vyrazily desítky policistů. "Do pátrací akce byli zapojeni policisté Obvodního oddělení Klatovy, Dopravního inspektorátu Klatovy, služby kriminální policie a vyšetřování, psovod se služebním psem, strážníci městské policie. Vyžádán byl i vrtulník s termovizí," popisuje policejní mluvčí.

Pátrání mělo nakonec šťastný konec. Dívka se vrátila sama zhruba půl hodiny před půlnocí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT