Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Po zběsilé jízdě opilého řidiče v Bolevci zůstává hřiště v dezolátním stavu - FOTKY

18.09.2019 10:53

Zhruba před týdnem vjel namol opilý řidič s autem na dětské hřiště v Ledecké ulici a doslova ho zlikvidoval. Hřiště je stále poničené, obvod nabádá k obyvatele k opatrnosti!

1
12hřiště Ledecká

Na zhruba čtyřicet tisíc se vyšplhala škoda, kterou způsobil opilý řidič na dětském hřišti v Ledecké ulici v plzeňském Bolevci. Namol opilý vjel s autem na hřiště minulý čtvrtek v půl osmé večer a doslova ho zlikvidoval. Jen se štěstím nedošlo k žádným zraněním. Hřiště nicméně dál zůstává velmi poničené.

Obvod záležitost řeší, s opravou se ale musí ještě počkat. "Z důvodu prohlídky místa nehody likvidátorem pojistné události dosud nedošlo k odstranění poškozené lavičky a poškozených plotových dílců. Po obdržení zprávy likvidátora zajistí ÚMO Plzeň 1 odstranění poškozených plotových dílů a lavičky a následně i potřebné opravy," uvádí první plzeňský obvod.

Zároveň lochotínská radnice nabádá obyvatele k opatrnosti. "Žádáme občany, kteří se budou v prostoru hřiště i jeho okolí pohybovat, o zvýšenou opatrnost," apeluje na obyvatele ÚMO1.

K nehodě došlo ve čtvrtek 12. září ve večerních hodinách. Policie se celou událostí nadále zabývá. "Dne 12. září 2019 v půl osmé večer došlo v Plzni v Ledecké ulici k dopravní nehodě. 28letý cizinec, který řídil vozidlo značky Mitsubishi Carisma, nezvládl vlivem požitého alkoholu řízení vozidla a narazil do ocelového plotu dětského hřiště, kdy poškodil i zařízení hřiště. Řidič nadýchal přes dvě promile alkoholu. Následně se dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve a moči. Ve věci probíhá šetření," říká k nehodě mluvčí policie Michaela Raindlová.

FOTO: ÚMO1

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT