Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vážná nehoda v ulici U Trati! Mladý řidič skončil v nemocnici

12.11.2015 5:36     12.11.2015 9:36

Nejspíš nedání přednosti v jízdě stojí za vážnou nehodou, ke které došlo ve čtvrtek v časných ranních hodinách v Plzni. Řidič, který nebyl připoutaný, utrpěl vážná zranění.

NMC_4236

K vážné dopravní nehodě musely ve čtvrtek ráno v Plzni vyjíždět všechny složky Integrovaného záchranného systému. Ke střetu nákladní dodávky a osobního auta došlo na frekventované křižovatce v ulici U Trati s Doudleveckou ulicí. V nemocnici skončil mladý řidič, který nebyl připoutaný. Navíc se ukázalo, že jeho auto nemělo technickou.

Nehoda se stala kolem 4. hodiny ráno. "Na křižovatce ulic U Trati - Doudlevecká - Prokopova se střetla vozidla továrních značek Citroen a Iveco Daily. 24letého řidiče osobního vozu převezla Zdravotnická záchranná služba na emergency. Vzhledem k jeho stavu nebylo možné provést dechovou zkoušku. U řidiče dodávky byly výsledky negativní," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Štefflová s tím, že mladý řidič nebyl při střetu připoutaný.

Srážka byla tak silná, že škody na autech se vyšplhaly na bezmála čtvrt milionu. Poškozeno bylo ale i zábradlí u silnice, oplocení, sloup trolejového vedení a semafor. Přesné příčiny jsou stále v šetření. "Pravděpodobnou příčinou bylo nedání přednosti v jízdě," dodává mluvčí policie. Přednost nejspíš nedal mladý řidič, který vjížděl do ulice U Trati z vedlejší komunikace.

Šetření nehody navíc ukázalo, že osobní auto nemělo technickou.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT