Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Policie hledá svědky nehody, při které byl na Tachovsku sražen neznámý chodec

13.01.2023 8:39

U rybníku Regent, nedaleko Chodové Plané na Tachovsku, srazilo vozidlo ve večerních hodinách muže. Ten po nehodě odmítl ošetření a z místa nehody odjel. Polici nyní hledá svědky události.

IMG_1879

Policie hledá svědky dopravní nehody, která se stala ve středu 11. ledna okolo 22:30 hodin na silnici č. II/230. „Řidič vozidla jel VW Touran ve směru od obce Chodová Planá k obci Mariánské Lázně. Na rovném a přímém úseku u rybníku Regent byl oslněn dálkovými světly nezjištěného vozidla, které stálo u okraje vozovky v opačném směru jízdy. Při projíždění kolem tohoto stojícího automobilu došlo ke střetu pravého zpětného zrcátka vozidla VW Touran s neznámým mužem, který se nacházel u pravého okraje komunikace,“ popsala Iva Vršecká, mluvčí policie.

Sražený muž odmítl lékařskou pomoc a odjel. „Řidič vozidla VW Touran na místě zastavil a zjišťoval jeho zdravotní stav. Muž uvedl, že se nic nestalo, nastoupil do terénního vozidla tmavé barvy a společně s neznámou ženou odjel směrem na Chodovou Planou,“ uvedla mluvčí policie.

V souvislosti s tím dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření uvedené nehody, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tísňovou linku 158.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství