Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Plzeňská zoo bude na státní svátek patřit dětem! Chystá se další akce

07.05.2019 7:59

O státním svátku 8. května se v plzeňské zoo chystá další akce. Ta je tentokrát určená zejména pro rodiny s dětmi. Připravené budou soutěže i další program.

_IGP7263

Další z akcí, která podporuje projekt Díky dětem, se uskuteční o druhém květnovém svátku 8. května v Zoologické a botanické zahradě v Plzni.

Od 11 hodin bude pro děti vedle Tropického pavilonu připraveno zábavné tvoření, divadlo, výtvarná soutěž o ceny – to všechno ve skvělé společnosti Přátel Koinonie, kteří pořádají např. oblíbené Pohádkové náměstí na konci školního roku v Plzni. Vrcholem bude pochod za mládětem, který se vydá zatím za tajemným novým přírůstkem plzeňské zoo v 15:30.

Uspořádat další akci na podporu Díky dětem se rozhodl plzeňský kameraman Michal Anděl ve spolupráci se plzeňskou zoo a Nadací 700 let města Plzně. "Hlavní slovo má samozřejmě Zoologická a botanická zahrada, jsme rádi, že vzala náš projekt pod svá křídla a že se tak o myšlence pomoci dětí dětem mohou dozvědět další lidé.  Budeme rádi, pokud se s námi děti pobaví a samozřejmě se těšíme na společný pochod za mládětem,“ říká Alena Kozáková z týmu Díky dětem.

"Pro rok 2019 se do této chvíle podařilo shromáždit 78.148,- Kč. Pro letošní projekty potřebujeme zhruba 200.000,- Kč. Také během akce Zoo dětem budou moci zájemci přispět do oficiální kasičky, jejíž výtěžek bude poukázán na transparentní účet projektu,“ doplňuje Alena Kozáková.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství