Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Předjíždění se mu nevyplatilo. Na Klatovsku havaroval kamion

15.10.2021 12:22

Dnes 15. října ráno před obcí Nalžovské Hory sjel při předjíždění kamion na krajnici a skončil mimo komunikaci. Došlo k poškození palivové nádrže a následujícímu úniku do půdy.

kamion_hzspk

Padesátiletý cizinec jel ráno s nákladním vozidlem cizí poznávací značky po komunikaci číslo 22 ve směru od Hradešic na Nalžovské Hory. Před obcí Nalžovské Hory při předjíždění najel na levý okraj komunikace a havaroval. Kamion vezl granulovaný plast. Při dopravní nehodě došlo k utržení palivové nádrže a následnému úniku asi 150 litrů motorové nafty na přilehlou louku.

„Na místo byli přivoláni hasiči i byli vyrozuměni pracovníci životního prostřední Městského úřadu Horažďovice. Řidič se podrobil dechové zkoušce, která byla s negativním výsledkem. Ke zranění osob nedošlo. Odhadnutá škoda činí 415 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Ladmanová Dana.

 

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT