Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Rumun sprejoval po domě na Americké, chytili ho svědci - FOTKY

15.01.2018 10:52

V rukou strážníků skončil mladý Rumun, který se sprejem vyřádil na jednom z domů na Americké v Plzni. Prý nevěděl, že se to "u nás" nesmí....

stažený soubor.jpgaaaa
stažený soubor.jpgaaaa209280_1stažený soubor.jpgaaa

Opilého Rumuna se sprejem v ruce si všimli svědci v noci u jednoho z domů na Americké. A jednali okamžitě. Mladého muže chytili a zavolali městskou policii.

"Šestadvacetiletého Rumuna strážníci zadrželi poté, co jim ho předali lidé, kteří byli svědky jeho vandalského jednání, kdy sprejoval na jeden z místních domů. Ničitel byl evidentně pod vlivem alkoholu, obhajoval se tím, že v Rumunsku je toto normální a on nevěděl, že se to tady nesmí," popsala mluvčí městské policie Jana Pužmanová. Případem se dál zabývá policie.

Plzeňští strážníci si nicméně během víkendu připsali na konto i další pomoc člověku se zdravotními problémy. V neděli ráno viděla hlídka ležet na chodníku v Baarově ulici muže. "Senior si stěžoval na zdravotní obtíže s dýcháním a bolest na prsou, ale ošetřit a zavolat záchranáře hned nechtěl. Požádal proto o doprovod domů. Když se po pár krocích přidali k jeho obtížím další, jeden ze strážníků muže posadil a přivolal na místo zdravotnickou záchrannou službu," říká mluvčí strážníků s tím, že druhý strážník z hlídky informoval manželku 72letého seniora přímo doma, protože muž s sebou neměl mobilní telefon.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT