Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Na železnici startují další výluky! Čtěte podrobnosti

15.06.2015 13:04

Po třech měsících sice v pondělí večer skončí jedna z dlouhodobých výluk, nicméně další startují. Kromě severního Plzeňska se výluky dotknou i hlavni trati Plzeň - České Budějovice.

RegioShark křest

Cestující vlaky v regionu se musí opět připravit na změny. V jednom směru půjde o příjemné novinky, kdy od pondělního večera skončí dlouhodobá výluka na trati Plzeň - Železná Ruda - Alžbětín. Na druhou stranu startují další výluky na jiných hlavních tratích.

V pondělí 15. června se uleví cestujícím na Klatovsku. Úderem půl deváté večer skončí tříměsíční výluka mezi Nýrskem a Železnou Rudou a na trať se opět po delší době vrátí vlaky. Nicméně právě od pondělí 15. června musí počítat s komplikacemi cestující na jiných hlavních tratích. Jak už jsme vás informovali, rozjela se výlka na severním Plzeňsku mezi Kaznějovem a Blatnem u Jesenice. Podrobnosti k výlukám na trati Plzeň - Žatec najdete v článku zde.

Od pondělí začíná ale výluka také na trati Nýřany - Heřmanova Huť, kde budou vlaky nahrazené autobusy až do 19. června vždy v časovém rozmezí mezi  8:30 a 14:30. Obdobné opatření bude v příštích dnech platit také na trati Plzeň - České Budějovice. Jako první je na řadě úsek Ražice – Horažďovice. jednodenní výluky pak budou pokračovat až do 21. června. "V úterý 16. června od 8:00 do 15:20 hodin bude výluka v úseku Čejetice – Horažďovice předměstí. Za všechny rychlíky pojede v době výluky náhradní autobusová doprava v úseku  Ražice respektive Čejetice – Horažďovice předměstí a opačně. Ve středu 17.  a ve čtvrtek 18. června  od 8:15 -14:50  bude výluka v úseku Strakonice - Horažďovice předměstí, za všechny pojede náhradní autobusová doprava v úseku Strakonice - Horažďovice předměstí," doplnila mluvčí českých drah Radka Pistoriusová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství