QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda u Letkova! Nebezpečná křižovatka si opět vybrala svoji daň

04.03.2014 17:24     04.03.2014 18:54

Nehoda dvou osobních aut zkomplikovala v podvečer provoz mezi Letkovem a Božkovem u Plzně. Na místě zasahovala záchranka, hasiči i policie. Na vině bylo nedání přednosti!

2.1.2014 DN Božkov

Srážka dvou osobních aut zaměstnala v úterý v podvečer všechny složky Integrovaného záchranného systému. Bočním střet aut si vyžádal jedno zranění. K nehodě došlo na nebezpečné křižovatce před Letkovem a na vině bylo klasické nedání přednosti v jízdě.

Zásah záchraqnky, hasičů i policie si vyžádala dopravní nehoda na silnici mezi Božkovem a Letkovem u Plzně. "K nehodě došlo na křižovatce silnice z Božkova se silnicí číslo 180, která vede z Kyšic do Starého Plzence. Jako příčina nehody bylo předběžně stanoveno nedání přednosti v jízdě. Alkohol byl u řidičů vyloučený dechovou zkouškou," řekla QAPu mluvčí policie Hana Štefflová.

Na osudné křižovatce mají řidiči s dáváním přednosti obecně problémy a místo se stalo v minulosti již dějištěm několika nehod.

Tentokrát museli na místo vyjet i záchranáři. "Z místa jsme převezli do nemocnice jednoho muže," potrvdil mluvčí záchranky Václav Ondra.

Nehody se hromadily od rána! U Nýrska zablokoval kamion viadukt, u Borovna se převrátilo auto s vlekem...

Nehody se v kraji řešily postupně už od samotného rána. Začalo to srážkou chodce na Sušicku, který skončil v nemocnici po tom, co ho srazilo auto u obce Kašovice u Hrádku u Sušice

Policie zasahoval také na hlavním tahu I/19 na jižním Plzeňsku, kde se převrátilo osobní auto s vlekem. Následně u Nýrska zablokoval kamion silnici u železničního viaduktu a průjezd místem byl mimořádně komplikovaný. Na místě zasahovali také hasiči, kteří likvidovali zhruba půlkilomterovou skvrnu od provozních kapalin.

V podvečer se nákladní auto s osobním srazilo v Plzni na Domažlické u kruhového objezdu u přivaděče od Domažlic. Tam se to naštěstí obešlo bez zranění.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT