Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Plzeňští strážníci se při zastavení taxislužby nestačili divit! Auto nikdo neřídil, tvrdila posádka

31.10.2023 17:47

V autě cestovaly dvě osoby, strážníkům však tvrdili, že ani jeden vozidlo neřídil. Na místo tak museli dorazil policisté a záležitost dořešit.

strážníci a taxi_MPP

V noci z neděle na pondělí si povšimla hlídka strážníků vozidla taxislužby, které v centru města nedodrželo dopravní značku „Zákaz odbočení“ a následně se přes tramvajový pás otočilo do protisměru. "Když řidič auta zbystřil služební vozidlo, prudce zabočil do nejbližší ulice, přidal plyn a snažil se uniknout. Strážníci na nic nečekali a rozhodli se jej zastavit," uvedla mluvčí strážníků Jana Pužmanová s tím, že již během jízdy hlídka postřehla, že uvnitř vozidla sedí jen dvoučlenná posádka.

V Havlíčkově ulici vůz zastavil a strážníci jasně viděli, jak se pootevírají dveře u řidiče a ten nenápadně přelézá na zadní sedadlo. "Dvojice mužů zastižená v autě se poté snažila uspět s výmyslem, že za volantem nikdo z nich nebyl. 33letý Plzeňan se odmítl podrobit dechové zkoušce. Na místo přivolaní policisté ČR si záležitost převzali a dále se jí zabývají," doplnila mluvčí.

Foto MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT