Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na plzeňské radnici je vánoční pošta, přáníčko doručí přímo Ježíškovi – FOTKY

20.12.2023 10:35

V mázhauzu plzeňské radnice můžete ještě několik dní poslat přáníčko přímo Ježíškovi.

Vánoční pošta plzeň_1223_QAP (2)
Vánoční pošta plzeň_1223_QAP (2)Vánoční pošta plzeň_1223_QAP (5)Vánoční pošta plzeň_1223_QAP (1)Vánoční pošta plzeň_1223_QAP (3)Vánoční pošta plzeň_1223_QAP (6)Vánoční pošta plzeň_1223_QAP (4)

Tak jako každý rok v adventním čase funguje na plzeňské radnici vánoční pošta. Máte tajné přání? Přijďte a pošlete dopis Ježíškovi!

Ve stánku vánoční pošty vítá příchozí usměvavá vánoční pošťačka, která na požádání rozdává speciální razítko, kterým je možné opatřit nejen vánoční pozdravy, pohledy, ale také dopisy určené přímo Ježíškovi, které je možné zanechat v poštovní vánoční schránce.

"Chodí k nám rodinky posílat dopisy Ježíškovi, většinou si nosí děti dopisy z domova. Ale už tu byla i rodina, která si dopis přišla napsat rovnou sem k nám," říká s úsměvem vánoční pošťačka. "O speciální razítka s Ježíškem je velký zájem, lidé posílají vánoční pozdravy do všech koutů republiky," dodává.

Vánoční pošťačka orazítkuje vaše psaníčka v mázhauzu plzeňské radnice každý den až do pátku 22. prosince, vždy od 13 do 17 hodin. V mázhauzu se vánoční pohledy neprodávají, seženete je v infocentru vedle radnice.

Předvánoční atmosféru na plzeňské radnici tvoří Velký plzeňský betlém, který byl zapsán do knihy rekordů. O probíhající výstavě jsme více psali ZDE.

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT