Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Strážníci řešili další problémy s bezdomovci na Americké - FOTKY

22.02.2017 12:27

Hned dvakrát museli strážníci v Plzni vyjíždět na Americkou, kde byly problémy s bezdomovci. V obou případech šlo o dost nechutné záležitosti...

americká
americkáAmericka2Americká3

Incidenty nebo nepříjemnosti s opilými bezdomovci na Americké řeší strážníci v Plzni celkem často. V úterý v podvečer museli přitom na Americkou vyjíždět hned dvakrát.

"Pár minut po páté odpoledne procházela hlídka Americkou ulicí, kde na zastávce MHD ´Mrakodrap´ neušel její pozornosti muž bez domova, který seděl na lavičce a vykonával na ní tělesnou potřebu. Sedmapadesátiletý muž ze Slovenska se strážníky o spáchaném přestupku odmítl vůbec bavit, sdělil jim, že se podle něj ničeho nedopustil," říká mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

V podstatě velmi podobný případ pak řešili strážníci i u malého Tesca. Tam pro změnu postávala hned skupinka lidí bez domova.  "Jedna z přítomných žen se zničehonic během řešení sebrala, popošla k opodál umístěnému poštovnímu automatu. Tady si stáhla kalhoty a začala bezostyšně přede všemi močit. I ona odmítla celou záležitost řešit, navíc ale ještě na strážníky vulgárně pokřikovala," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT