Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Tragédii na honu u Sulislavi šetří kriminálka jako usmrcení z nedbalosti

18.11.2018 11:29

Vyšetřování tragédie na honu u Sulislavi, ke které došlo v sobotu odpoledne, nadále vyšetřuje kriminálka. Smrt myslivce, kterého postřelil kolega, šetří jako usmrcení z nedbalosti.

PICT159577

Hon u Sulislavi na Tachovsku, který probíhal v sobotu, skončil nakonec tragédií. Během honu byl postřelen jeden z myslivců. Vrtulník ho do nemocnice přepravoval se střelným zraněním hrudníku a horní končetiny. Myslivec bohužel zraněním nakonec podlehl. Podrobnosti k neštěstí najdete v článku zde.

Kriminálka nadále pokračuje ve vyšetřování. Myslivce postřelil jeho 42letý kolega. "Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti," potvrdila mluvčí policie Dagmar Jiroušková s tím, že byla nařízena soudní pitva.

Jisté je, že za tragickou událostí nestojí alkohol. "U 42letého muže byl alkohol vyloučen dechovou zkouškou. Nadále probíhá vyslýchání svědků," doplnila policejní mluvčí. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT