Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Tragická nehoda na dálnici D5, řidič zemřel na místě

18.09.2020 17:05     18.09.2020 18:38

Po šestnácté hodině došlo k tragické nehodě na dálnici D5 ve směru na Prahu. Přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřel řidič, s vozidlem narazil do svodidel.

foto QAP CZ

Dálnice byla v obou směrech po nehodě uzavřena. Na místě přistával vrtulník.

"Na místě dopravní nehody před příjezdem probíhala laická resuscitace, které se ihned ujali záchranáři, bohužel přez veškerou snahu se u osmašedesátiletého muže již nepovedlo obnovit životní funkce a lékař konstatoval úmrtí. Příčinu úmrtí určí soudní lékař," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Nehodu popsala mluvčí policie Dagmar Brožová. "18. září v 16:10 hodin jel řidič (1952) se svým vozidlem Volkswagen po dálnici D5 směrem od Rozvadova na Prahu, kdy na 145. kilometru z nezjištěných příčin vjel do krajních svodidel, od kterých se vozidlo odrazilo do středových svodidel," popsala policejní mluvčí s tím, že na místo jedou kriminalisté Územního odboru Tachov, kteří si případ převezmou.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT