Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Tragická nehoda v Chrástu! Střet auta s vlakem muž nepřežil - FOTKY

04.06.2018 9:12     04.06.2018 9:46

Tragická nehoda se v pondělí ráno odehrála v Chrástu u Plzně. Srážku vlaku s autem muž nepřežil. Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Čtěte podrobnosti!

4_6_2018 DN OA x vlak, Chrást (1)
4_6_2018 DN OA x vlak, Chrást (1)4_6_2018 DN OA x vlak, Chrást (3)4_6_2018 DN OA x vlak, Chrást (2)

Ke srážce vlaku s autem došlo na přejezdu na železniční trati číslo 176 v Chrástu u Plzně v Dolanské ulici. Na místo letěl i vrtulník letecké záchranky, ani to ale nepomohlo.

Na místě zasahovali jak policisté, tak hasiči i záchranka. "Bohužel muž v osobním voze přes veškerou snahu zasahujících složek IZS a dlouhotrvající resuscitaci zemřel. Na místo byl povolán koroner," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Na trati číslo 176 musel být úplně zastavený provoz v úseku Stupno - Chrást u Plzně. Mezi Radnicemi a Chrástem tak České dráhy zavedly náhradní autobusovou dopravu. 

Přesné příčiny nehody jsou stále v šetření policie. "Ve vlaku se v době nehody nacházelo přibližně 60 cestujících, zatím nebyla hlášena další zranění. U strojvedoucího vlaku byl alkohol na místě vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Přesnou příčinu a okolnosti tragické kolize odhalí až následné šetření. Na místě byl uzavřen provoz trati a došlo k dopravnímu omezení i na silnici," dodává mluvčí policie Veronika Hokrová.

FOTO: HZSPK
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT