Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Tragický konec incidentu na Borech! Mladík podlehl řeznému zranění

09.12.2018 8:33     09.12.2018 10:03

Kriminálka v Plzni řeší podle všeho další vraždu. K útoku na teprve 17letého mladíka došlo v noci na neděli v jednom z bytů na Borech. Teenager na místě zemřel.

FOTO_Pavel Němeček (4)

Tragickou dohru měl incident, ke kterému došlo v jednomz bytů v Plzni na Borech v noci na neděli. Po útoku tam zemřel teprve 17letý mladík.

"ZZSPK zasahovala v Plzni na Jižní předměstí u muže s řezným poraněním. Po příjezdu náš lékař už mohl bohužel konstatovat pouze smrt a byl povolán koroner," řekla mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.

"Včera krátce před jedenáctou hodinou večer jsme přijali oznámení o fyzické potyčce v bytové jednotce v Plzni na Borech. Během potyčky došlo k napadení 17letého muže, který utrpěl zranění neslučitelné se životem, kterému na místě podlehl," potvrdila mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie zadržela podezřelého muže a má i zbraň, kterou na teenagera zaútočil. "Na místo vyjeli policisté Městského ředitelství policie Plzeň a policisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Kriminalisté na místě zajistili zbraň a zadrželi osobu podezřelou z protiprávního jednání. V současné době kriminalisté provádí úkony trestního řízení, prověřují okolnosti a zjišťují bližší informace případu, kterému se intenzivně věnují," doplnila policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT